London

Detta skulle bli den där fantastiska resan i det stora landet USA och första stopp skulle bli ”staden som aldrig sover”, New York.
I mitt huvud skulle det vara fantastisk från start till slut.
Men så blev det tyvärr inte. Dagen innan grälade vi. Vi är så annorlunda vi två. Jag och V. Jag konstig, han normal, jag orolig, han avslappnad. Jag är vind och han är vatten. Alltså ledde det till en dålig börja.
Första stoppet: London. Vi gick runt, tysta. Vi satt och tittade på människor, tysta. Jag tänkte på JL och hur det skulle vara åka med henne. Vi skulle springa runt, planerat, och vi skulle fotat en del. Hon mig, jag henne, vi tillsammans. Jag skulle gjort ett videoklipp. Men idag togs inga bilder, och inga planer gjordes. Bara jag och han och alla andra i bakgrunden. Fast väl på planet, till New York,bredvid en gammal indisk kvinna som luktade vitlök blev vi nästan vanliga igen. Och jag lovade mig själv att jag måste göra det till en bra resa oavsett vad.
Nästa stopp: New York och lycka.

One thought on “London

  1. Jag önskade att jag kunde resa med dig! Badly! Du är en av mina favorittespartners! Bättre är svår att finna! Fånga din lycka och gör resan oförglömlig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *