Livet går runt runt runt

Jag är bättre på att blogga utomlands. Har mer att berätta, mer att visa. Jag är försiktig med att skriva alltför känslomässigt. Det kan misstolkas. Men om jag inte skriver om sånt där som jag tänker och känner har jag inte mycket att skriva om. Därför gillar jag skriva mer när jag är bortrest. Då har jag saker att berätta och skriva om utan att komma in på för mycket känslomässiga goja.

Livet på hemmaplan har blivit väldigt slentrian. Det känns som jag jobba hela tiden. Jag jobbar varannan helg. Jag jobbar som mest sex dagar i veckan. Nästa vecka är en sån vecka. Jag är jämnt utsliten när jag kommer hem. När jag är ledigt är jag trött. Jag vill vila. När jag är ledigt så jobba oftast de jag känner. Men tycker det är skönt ändå. Jag gör det jag vill göra i min egen otroligt långsamma takt. Alltså består livet just nu inte av mycket annat än jobba och hemma.

Vädret har blivit bättre och bättre. Våren är kommen.
Idag är jag ledig. Idag cyklade jag till jobbet ändå. Inte för att jobba utan för att inviga cykeln för säsongen. Märkte att jag är väldigt urform. 6 km till jobbet, varav ca en hel km är uppförsbacke. Sen några andra små uppförsbacke. Den där långa backen som är på nästan en hel km tog nästan mitt liv. När jag kom fram till jobbet var jag hel slut. Men hemvägen var en del nedförsbacke så lite skönare.

På kvällen var vi bjudna på middag och brädspel hemma hos killens bror. Det har blivit en grej nu. Brädspel. Brädspel som tar flera timmar att spela klart. Som kräver strategi, tålamod och mycket ångestframkallande. Men kul är det ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *