Little Miss Grumpy

I slutet av maj kom Little Miss Grumpy in i min värld. Det var kärlek vid första ögonkastet. Redan samma stund som jag fick se henne blev hon det värdefullaste jag ha. Jag trodde inte jag kunde älska någon så mycket som jag älskar denna vackra fina varelsen.

Idag har Miss Grumpy funnits hos mig i 4 månader och varje dag ser jag hur hon växer, förändras och bilda en personlighet. Hon ler när jag ler vilket gör att jag vill le ännu mer. Hennes skratt är ännu så sällsynt att varje gång är värdefullt.

I slutet av maj kom min Little miss Grumpy och min värld förändrades helt. Den är inte längre grått och trist. Den är pastell rosa, blått, grönt, gult och alla världens färger.Hon är ljuset i mitt mörker. Hon är den närvaro jag har saknat när jag ensamt tittat ut ur min bubbla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *