Little miss Grumpy 

Är min allt men hon kan verkligen göra mig tokig. Hon kan vara så bestämd och envis att det inte gå att rubba henne. Att klä henne numera kan ta en halv timme. Under skrik och tårar lyckades jag få på henne kläder imorse. Vi kom fram till förskolan men innan jag ens ha börjat klä av hennes ytterkläder börja hon gråta. Och hon grät, grät och grät. Hon ville inte sluta. Jag gav henne till pedagogen hon fortsatte gråta och börja åla sig ur dennes famn och sprang till mig. Även efter att jag sa att jag skulle vara kvar med henne slutade hon inte gråta. Försökte lägga ner henne men då grät hon mer. Hela tiden pekade hon på dörren och ville hem. Så vi gick hem igen… 

varje  gång jag släppte ner henne blev hon ledsen.

länge sen hon somnade så här på mig.  Hon kan få mig att koka för att i nästa stund få mig glad och smälta av lycka.

Det blir inte nån fler Ängen. Ingen poäng med att låta henne genomlida inskolning två gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *