Let’s waste time

If I just lay here. Will you lie with me and just forget the world?

Veckans mest spelade låt för mig har varit Snow Patrols Chasing Cars. Varför? Texten är bra och talar till mig.
Allting går så fort just nu. Dagarna och veckorna far som en virvelvind förbi mig. Jag vill inte hänga med. Jag vill bara ligga stilla och inte jaga något. Inte förvänta mig något, inte se framemot något. Jag vill att tiden står stilla en stund. Bara låta mig andas och glömma världen och glömma att vara den jag är för en stund.

Om jag bara lägger mig ner en stund då… en liten stund…

and just forget the world….

och jag gör faktiskt det. Glömmer världen, glömmer bort mig en stund. Varje kväll glömmer jag förväntningarna, bördan, minnen, och alla-saker-jag-måste-göra-annars…..
Till Snow Patrol och många fler på youtube glömmer jag allt. Bara musiken och bilderna existerar.
I måndags lyckades jag övertala min visa skrivpartner att låta mig ta några bilder på henne. Jag är fortfarande glad för henne. Bättre skrivpartner finns inte. Efter en intensiv förmiddag med skrivande tog vi lunch och tog några bilder. Hon blev väldigt bra i många bilder och jag slösar min tid med att bara redigera fram och tillbaka. Testa mig fram.

Modell: Vishetens S
Fotograf+redigering: Yen

3 thoughts on “Let’s waste time

  1. Bilderna på din kompis blev ju jättebra. Jag gillar färgbilden mycket mer än den svartvita. Hon ser mer naturlig ut i den färgade bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *