Lättja

Jag har denna vecka drabbats av dödssynden lättja. C-uppsatsen är äntligen färdigt skriven. Det som behövs göra är kolla igenom grammatiken men eftersom det varken är min eller konstnärens starka sida så har vi lämnat det till några andra. Nu när vi är ”klara” blir det lätt att falla tillbaka till min dödssynd. Min lättja. Jag gör inte mycket om dagarna mer än streammar tv-serier, och sova. Lite då och då sitter jag och redigerar lite bilder. Igår satt jag och försökte bestämma mig för vilken blixt jag ville ha. Har bestämt mig för att jag vill ha en blixt. Det är min examenspresent till mig själv. En tidigt en. Ska bli kul testa vad jag kan få för bilder.

Hade tänkt jag skulle lära mig laga lite bättre mat och baka lite mer. Men det har tyvärr inte blivit mycket matlagning eller bakning denna vecka. Ibland avundar jag dem som kan laga mat men sen när jag frågar mig själv varför jag avundar något som jag egentligen inte gillar, kommer jag fram till att det är deras intresse som jag avundar och inte deras kunskap. Därför försöker jag skaffa lite intresse för matlagning. Men sen när jag ändå beger mig in och ska försöka så hör jag den där lilla rösten som säger: varför försöka när du ändå kommer att misslyckas. Oftast har rösten rätt. Jag misslyckas och så försvinner mitt intresset och avundet dyker upp.

Så jag har drabbats av lättja. Ligger hemma och orkar inte göra något. Prokrastinering på hög nivå. Göra sen och göra imorgon. Men jag försöker få saker gjort.

Nåväl. Får bättra mig och ta mig ur den här synden. Mina bilder börjar bli klara.
Tills dess kan vi se på min favorit vampyr. Slår Edward Cullen med hästlängder. Ingen är snyggare och har bättre kropp än han. Det är så här en vampyr ska se ut, inget glittrande här inte. Dessutom är Edwards kärlek till Bella  ingenting jämfört med Spikes kärlek till Buffy.
Njut..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *