Läst i maj månad

Då försvann maj månad och imorgon börja juni månad. Jag hade för mig jag läste mer än en bok under maj. Men hur jag än försöker leta i minnet så minns jag bara en bok. 

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru (5/5) är en utav de bästa böckerna jag har läst i år! Jag älskar boken! Skriven av en svensk medborgare och utspelar sig i Göteborg. Jag älskar det poetiska språket och historien. Jag älskar tidshoppande mellan nutid och framtiden. Mycket bra bok med mycket aktuell ämne. Terrorism, segration, islamofobi. 

Jag vill läsa mer men av någon anledning så blir det inte av. Det är rätt svårt det här med jobba och ha familj och hinna ha lite egentid. Jag försöker läsa lite på kvällen innan läggning och ibland på jobbet. 

Får se hur juni månad bli. Jag ser framemot Simon Häggströms senaste bok Nattstad. Har tyvärr inte råd att köpa den. Vi sparar så mycket vi kan nu inför kommande föräldrarledighet då vi bara kommer att leva på en inkomst. Har därför reserverat boken men det är väldigt lång kö och boken är under inköp på samtliga bibliotek i Stockholm. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *