Kosläpp och picknick

För nåt år sedan hörde jag talas om det här med kosläpp. Kossor som släpps ut i hagen för bete efter en lång vinter inlåst. Det har jag velat se länge men aldrig tagit tag i det. När min vän W från högstadiet sa att det skulle vara i Bulltoftas rekreationsområde så blev jag väldigt exalterad och såg väldigt framemot se det ihop med Grumpy.

Förstå min besvikelse när jag och Grumpy först missade för platsen var svårt att hitta. Vi kom fram ca 5 minuter försenad. Det var massa dagis grupper och andra grupper som var där. Men inte en enda kossa såg jag. Bara en stor tom äng. Trodde åtminstone jag skulle se några gå omkring och beta. Det visade sig att jag inte missade nåt. W som var där i tid spelade in det. Det var 5 kossor! ! 5 stycken som lastade av från en lastbil ut hoppade de och sprang över kullen. Borta på 2 röda. Så var det med det. 

Blev en tidigt lunch picknick. Jag har ju den där höga kravet och rädslan över hur andra ser mig som föräldrar. Känner jag måste prestera som bra förälder med bra värderingar och super mamma. Jag bakade därför matmuffins till min Grumpy igår.
Det smakade inte bra. Vaknade därför tidigt för att grädda pannkakor till henne. Måste ju ge henne lunch. Men ja jag är ingen bra köks mamma.  Jag ger inte Grumpy ekologisk mat, hon har fått äta burkmat och gröt i klämpåsar. Yes men det går inte vara så där toppen. Sköta hushåll,laga mat till mig och till bebis så nån måste äta burkmat. Grumpy tog gröt till lunch. Hon gillade inte mina pannkakor. Hon gillar de nog inte överhuvudtaget.

Men en fin dag fick vi. Aldrig umgåtts så länge med min vän och hennes son. Vi var med varandra från 11 till 17. Vi hade riktig trevlig och jag tror barnen hade roligt. 

image

Denna bild tyckte jag var så fin på lilla E. Grumpy hon ville inte titta in i kameran.

image

Nu ska jag sova imorgon blir det sjukhusbesök och fika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *