Kalas

I måndags var vi på Grumpys andra kalas. Två av barnen i mammagruppen firade att deras barn har blivit sex månader. Tiden går riktig fort. När vi sågs för första gången var barnen två och tre månader. Nu är nästan alla barnen sex månader.

Måndagen blev riktig stressigt. Först var jag tvungen dra in till stan för att köpa present. Hon som skulle köpa glömde bort. Så jag tog åt mig den uppgiften. Det blev två tröjor från HM och en röd liten rosett till Grumpy.


Kalasfin. Fick ha sin fina klänning från Kappahls Newbie . Gillade Newbie märket väldigt mycket förut. De är så fina men nu börja jag se det med andra ögon. Förstå inte riktig varför barn modet ska vara så lik den vuxna. Det är fint men barn borde få se ut som barn. Grumpy ser så mycket äldre ut i den bilden än vad hon egentligen är. Men fin blev hon min flicka. Dagen innan hade hon rivit sig under näsan så det bildade en skorpa. Det är alltså inte en kråka eller nån leverfläck.

Grumpy har kommit i någon skrik/prata väldigt högt fas just nu. Hon jollra extremt högt och ge ifrån en riktig gäll skrik. Hon hördes därför väldigt mycket på kalaset. Är riktig glad för henne. Redan så liten och börja lära sig säga ifrån. Om någon försöker ta hennes leksak då skriker hon och den andra barnet ryggar ifrån. Kanske betyder detta att hon kommer inte låta sig bli mobbad när hon börja förskolan. En tuff Grumpy. Bara hon inte bli en mobbare eller mobbad så är jag glad.

20151102_145628

Det bjöds på en banan gräddtårta. Enkelt men gott och saftig.

20151102_145624

Chokladbollar med chokladströssel. Satsumas till barnen.

20151102_145620

Mera chokladbollar som de hade stoppat in godissnören i. Det var lite Halloween tema.

20151102_142523

Och två fina tjejer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *