JFK sushi restaurang

Idag, efter en intensiv pluggmorgon, blev det lunch med min söta skrivkompis S. Hon hade blivit rekommenderad en japansk restaurang nära Söder Station som tydligen skulle vara bra. Jag älskar mat och skulle gärna vilja testa alla möjliga sorters restauranger men som fattig student kan jag inte alltid göra det. Men idag unnade jag mig ett besök. Kom fram till en japansk butik/restaurang. De sålde lite diverse japanska/kinesiska produkter och så var det restaurang. Ägarna var japaner så verkade lovande. Eftersom vi kom lunchtid var det fullt men vi fick plats och det blev ingen sushi för mig utan var sugen på varm mat och kött så blev en Yakiniku istället. Jag blev inte super imponerad. Den var helt okej. Hade velat ha lite mer sesamfrö i.

2 thoughts on “JFK sushi restaurang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *