Jag vill ha!!!!

Jag har drabbats av att ha en massa grejer. Upptäcker mig själv med att sitta och drömma om att ärva eller vinna en massa pengar. Pengar är mitt största hinder. Om jag ha massa pengar så kan jag köpa allt det jag vill ha och göra det jag vill göra. Pengar är inte lycka jag vet. Men med pengar kan livet bli lite vackrare lite enklare.

Just nu går jag i tankarna att börja inreda ett barnrum. Jag gjorde aldrig det under graviditeten av två anledningar. Dels för vår inneboende. Kunde inte riktig se det rummet bli babyrum. Jag såg bara hennes grejer och visste inte hur länge hon skulle bo där så jag brydde mig inte om att drömma.  Sen dels för jag gick i nån rädsla av att inte få komma hem med en baby och då ville jag inte ha ett rum som påminde mig. Ingenting var fixat då vi kom hem med Grumpy.  Inte ens skötbordet. Jag hade bara städat undan saker på badrumsbordet. Så när jag kom hem med min bebis tog jag fram allt som jag hade köpt och lade upp det. Vagnen och allt annat babysaker tog jag fram från garderoben.

Nu så efter all prokrastinering känner jag mig redo. Har ju märkt hur mitt beteende med att skjuta upp saker bara gör mig stressad och leder till massa ångest.
Men så stöttar jag på annat problem. Allt jag vill ha är ju så himla dyrt. En tavla kan kosta flera hundra kronor. Detta kommer således leda till ännu mer prokrastinering som i sin tur till ångest. 

En annan sak jag har drömt om ett tag är en ny lättare kamera. En kompaktkamera med nästan samma funktioner som en system. Min system är så tung. Inte lätt bära med den hela tiden. Min skötväska är redan tung. Kan inte stoppa i en stor kamera där. Så därför jag tänkte mig ev liten mindre kamera som jag kan fota livets olika under och annat tråkig skit.
När man är van vid en systemkameras kvalité och möjligheter är det svårt att accepterar vad som helst nästan. En riktig bra kostar ett par tusenlappar. Nästan lika dyrt som ett nytt objektiv som jag har drömt om lite grann. 

Ja jag har bara massa i-landsproblem. I världen svälter barn och har inget annat än det de bär på kroppen. Så går jag här och tänker på tavlor etc. Livet är orättvist och så är det.
Grumpys rum får väl ta sin lilla tid. Kanske köpa en sak i taget tills någon rik magisk gudmor från sagorna dyker upp med ett trollspö och förvandla vårt tråkiga rum till ett rum värdig en prinsessa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *