Jag leker modell och fotograf

Under min och Grumpys nästan två veckors vistelse här i Malmö har jag tagit fram min systemkamera fyra gånger tror jag. Dagen innan mannen åkte hem bestämde vi oss för att ta lite familjebilder. Fick låna stativ av gudmor så begav vi oss till slottsparken och tog lite bilder tillsammans. Vill tycka att vi fick en del bra bilder. Så bra att jag är sugen på att köpa ett stativ och ta lite fler bilder ihop. 

Jag och gudmor vi har ju träffats nästa varje dag sen jag kom hit. En dag denna vecka packade vi vår kamera och tog lite bilder efter vår shoppingdag. Det blev många fina bilder. 

Idag lekte jag fotograf och tog bilder på gudmor och hennes grisar, det blev fina bilder vill jag tycka. Får se när jag kommer hem om det blev nåt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *