Jag kommer aldrig. ..

…att bli en författare så som jag en gång ha drömt om. Min skriv talang är begränsad så som mina ord. Jag kan inte beskriva med ord hur något känns eller hur något ser ut. Hur mycket jag än läser blir mitt ordförråd aldrig bättre och därav kommer jag aldrig att bli författare. 

Jag kan inte beskriva och förklara den här känslan jag ha nu efter att ha läst klart serien Korpringarna som jag berättade om. Det var en Wow upplevelse. Från början till slut. Det var länge sen jag läste en bra fantasy serie som jag avslutade så fort. Senast måste varit berättelserna om Fjärrskådarna och min favorit karaktär  Fitz skriven av Robin Hobb. Tre delar om en flicka som växer upp utan svans i en värld där alla ha svansar. Vill inte skriva en recension för det är jag uselt på. Men böckerna är bra. Så pass bra att jag funderar på köpa böckerna och läsa om de en regnig dag. 

Så nu är jag boklös. Funderar vilken min nästa bok ska vara. Ska jag ge mig på en ny Brandon Sanderson bok, kanske avsluta mistborn serien eller ska jag pausa lite från fantasy och läsa en annan. I Den där bokklubben är månadens bok Aftonland som var en August nominerad bok. Men reservations kön är alldeles för lång. Över 200 i kö och det orkar jag inte med. Funderar lite på att läsa David Lagercrantzs bok Det som inte dödar oss. Har läst Stieg Larssons millennium böcker. Kul att se hur någon annan skriver fortsättning liksom. Men rädd att han kommer att döda karaktärerna för mig. Jag har svårt att se hur någon annan kan ta över en annan persons verk och göra det bra. Han är säkert bra författare men han är liksom inte den som skapade Blomqvist och Salander. Har ju en del att läsa. Åh vad jag önskar jag inte läst Korpringarna så jag kunde läsa om den. 

Många inlägg om böcker men det är senaste grejen. 

Bjuder på en bild på Grumpy dricka en mango passions smoothie. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *