Jag är mitt inne i…

…en bokorgie. Vill egentligen inte göra det men nu har det bara blivit så att jag läser tre böcker samtidigt. Jag började med Demian av Hermann Hesse. Den är seg så jag velar om jag vill avsluta den. Har inte kommit fram till svaret än. Ha cirka hundra sidor kvar. 

I söndagskväll laddade jag ner BookBeat och registrerade mig på en provperiod. Blev liksom inspirerad av mannen Som hatar läsa men ibland när svåger föreslå en bok då skaffa han det som ljudbok och börja lyssna. Senaste veckorna ha han lyssnat på en triologi av böcker som enligt honom är den bästa serien någonsin. Ja jag ville också lyssna på böcker. Bra till exempel vid läggdags, promenader och vid hushållsarbeten. Men i appen finns även e-böcker. Började igår läsa en bok som heter Allt som blir kvar av Sandra Beijer. På kvällen kunde jag inte läsa så jag började lyssna på en bok istället. Valde boken Kvinnan på tåget. Har blivit film med Emily Blunt i huvudrollen. 

Tre böcker samtidigt. Är nästan som att äta en torr kycklingfilé med nyttiga grönsaker, en smaskig och len fisksoppa och en hamburgare samtidigt. Snart kommer väl allt snurra ihop sig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *