I rörelse

Nog finns det mål och mening i vår färd ,
men det är vägen som är mödan värd.  (K. Boye)

Mitt mål just nu är att ta examen. Ingenting annat säger jag till mig själv. Han brukade säga att vi alla måste välja våra egna vägar. Jag har valt min väg och den har lett mig till var jag befinner mig just nu. Den har inte varit lätt men snart är jag där. Jag ser ljuset i tunneln. Jag ser mitt mål. Jag behöver bara springa lite till så är jag där.  Men det är alltid den där sista biten som är svårast. Kanske för att jag är trött nu. Jag har ju sprungit så länge redan. Jag behöver vila.

Jag ska använda allt jag har lärt mig under 2.5 år för att nå mitt mål. 2.5 år, så länge har jag alltså sprungit. Nu är jag där. Nu ska jag visa vad jag har lärt mig. Men så helt plötsligt fattar jag ingenting. Vadå syfte, vadå vetenskapliga artiklar och hur var det nu man analyserade saker och ting?

Allt jag tänker på just nu är min C-uppsats. Jag måste fokusera på min c-uppsats.  2.5 års väg har lett mig till det där slutliga testet. Kan jag, klarar jag av att skriva en c-uppsats?  Fokus säger jag till mig själv. Fokus Yen. Fokus. Tänk på ingenting annat än c-uppsats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *