Helgen

2015-10-30 13.35.33

Fredagsmysen började tidigt. Trodde jag skulle orka göra något då sambon hade halvdag i fredags. Men jag orkade inte. Blev samling med alla nallarna och så lite sång. Grumpy tycker ju så mycket om det. När sambon kom hem sov vi bort resten av fredagen. Det är det man gör numera.

2015-10-31 15.26.07

I lördagsmorgonen var stressigt. Eftersom natten var jobbigt sov jag och Grumpy först vid 9 tiden. Så klockan 11 vaknade vi igen och klockan 12 skulle vi simma. Så det var packa, byta och iväg. Men kul hade vi. Grumpy gjorde sitt första dykning och hon var så duktig. Grät inte alls. Fanns barn där som blev lite ledsna.

Efter simning blev det hem och äta brunch och byta om. Vi var bjuden på middag hos svägerskan. Eftersom det var Alla helgonas dag och den amerikanska Halloween fick Grumpy ha på sig en söt liten kanindräkt som någon hade gett henne. Så himla söt. Måste säga att hon klär i rosa.

Även Grumpys farbror var där. Han bjöd och lagade middagen. Det blev revben med ris och grönsaker till middag.

2015-10-31 16.12.46

Jag och Grumpy ser jättebra ut tillsammans.

Blev en mycket lyckad dag. God mat, trevligt sällskap. Mycket chips, godis och en riktig söt köpt kladdkaka.

Idag blev det IKEA ihop med svägerskan och lilla Kusin. Köpte nya påslakan så nu kan vi byta lite då och då slippa ha samma hela tiden.

och så var helgen slut.

Imorgon börja en ny vecka med nya äventyr och nya möten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *