Helgen

Sitter nu på söndagskvällen vid köksbordet. Helgen gick väldigt snabbt även fast vädret har varit urtrist. Regnigt och grått hela helgen. Typisk höstväder.

Började lördagen med att vakna tidigt trots att jag la mig väldigt sent. Hade ont i ryggen och var så himla trött att jag egentligen borde gått och lagt mig igen. Grumpy hade under natten till lördag ammat mer än tre gånger vill jag minnas. Snuttat mycket och sen knuffat och puttat och om inte spjälsängen hade legat bredvid mig hade jag nog ramlat ner från sängen. Jag låg precis på kanten med ena foten på spjälsängen. Vågade inte lägga mer kroppsdelar där då jag var rädd att den inte skulle klara av min vikt.
Bestämde mig för att gå upp och satt där vid bordet och velade om jag skulle lägga mig igen eller ta mig i kragen och åka till en barnloppis på Bandhagen.  Efter några sms och lite mer velandet fram och tillbaka bestämde jag mig för att gå.

2016-10-22-10-47-49

Lite som den loppis jag var på i Malmö. Bord med kläder, skor och leksaker.

2016-10-22-11-39-56

Köpte för 115 kr. Nöjdast måste jag nog varit med lucia dräkten som jag köpte för en tia. Är rätt stor men tänkte kanske kunde lägga upp lite och sen lägga ner nästa år. Eller så får Grumpy vara en peppakaka i år. Regn seten var jag också nöjd med och en rosa Puma tröja för 20 kr. Väldigt fint skick.

img-20161022-wa0029

Tanken var att vi skulle hitta på något efter jag kommit hem från loppis. Men det var kallt, regnade och molnigt. Slutade med en hemmadag. Bakade en blåbärs-hallon paj som bästis bakat till mig då jag var i Malmö. Fikade, sov och tittade på serie.Badade en väldigt lortig flicka. Tittade på mumiens återkomst som gick på tv.

Söndag, idag då, kom jag på att jag inte tog en endaste bild. Jag är jättedåligt på det. Vaknade väldigt sent. För den lilla Grumpy vägrade somna innan kl 23. Var så trött. Vädret gör mig så himla trött och seg. Orkar knappt göra något. Men vi åt frukost och sen bestämde vi oss för att åka till Farsta för att låna en borr från Svågern. Kände då för att baka en paj till honom och fika hos honom. Blev mer hallon än blåbär denna gång för jag hade så mycket hallon kvar men inte lika blåbär då jag använde mest blåbär igår.

Fick aldrig smaka på pajen hos svågern då vi hade inte tänkt vara där så länge. Och de höll på med nåt som gjorde de inte kunde fika just då då.

Helt okej dag ändå förutom att Grumpy blev väldigt grinig mot slutet. När hon är hungrig då blir hon riktig grinig och måste ha mat nu nu nu. Annars skriker hon för minsta lilla. Vi var då inne på Willys då hon fick sitt jag vill ha mat nu nu nu attack. Inte så kul med blickarna och ögonrullningarna och suckningar. Men tog vad vi skulle ha skyndade oss hem. När maten var klar då åt hon fyra strimlade korvbitar!!!? Vill ibland lägga mig ner och bara vråla! Försökte få i henne lite ris men hon hatar ris och potatis och en hel del pasta sorter. Vi skojar om att hon gör en atkins diet.

Hon är fortfarande uppe och titta på Youtube igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *