Helg

Vara ledig två dagar i sträck var vad jag behövde. Helgen har varit underbart. Visserligen inte gjort hemsk mycket. Men ändå en aktiv helg.

I lördags invigdes cykeln. Jag fick väldigt ont i rumpan efteråt. Kunde inte sitta ordentligt. Sen efter cykelturen var vi på den där brädspelsmiddag vilket var kul. Äta god mat och umgås med trevliga människor. Känner mig rätt normal ibland när sällskapet är lagom stor och människorna har intressanta syn på superhjältar. Jo men trevligt var det i allafall.

I söndags invigde jag grillen. Har snackat om att inviga den i ett par veckor nu. Så i lördags bestämde jag och V oss för att grilla oavsett vad. Jag gillar att grilla i lagom stora sällskap. Fyra – fem är en lagom stor sällskap. Om det bara jag och V som grilla känns det onödigt att starta upp eld och allt. Men vi bestämde oss för att grilla även om vi inte fick med fler. Precis när vi var på väg ut bestämde sig H och J för att vara med. Ju fler desto roligare. Det blev en trevlig grillning. Äter som alltid mig för mätt. Blev korv, kyckling, majskolv och grönsaksspetsa som fick vara med i grillen.
Efter grillning blev det film. Såg Star Trek filmen. Nu är jag väldigt sugen på att se andra delen som har biopremiär denna vecka.

Idag jobbade jag. Hade även en avstämningsmöte med chefen som tycker att det går bra för mig. Jag utvecklas tydligen åt rätt håll. Så det var skönt att höra.
Tog min första jogging tur idag. Nu börjar det hända lite saker i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *