Grumpy och Trötter

Jag har senaste dagarna känt mig som en riktig dålig mamma. Inte orkat med att göra något. Om jag inte ha stämt träff med någon vill jag bara ligga och vila med plattan som sällskapet. Grumpy leker med mormor eller med någon av sina morbröder, när de är fria. 

Jag har även märkt att ibland sitter hon bredvid mig och titta på mig medan jag surfar på nätet eller skriver sms. Hennes stora ögon kan verkligen ge mig hemsk dåligt samvete. 

När jag inte sitter med mobil så ligger jag och bara sover. Jag sover inte långa pass utan väcks av nåt varje halvtimme eller timme. Jag orkar inte leka men hon älskar när jag leker med henne. Hur ska jag orka när jag är tillbaka i Stockholm igen. Där går jag timmar utan avlastning och det är bara jag och hon. 

Hon har fått en mer anständig läggtid nu här i Malmö. Jag har i fyra dagar i sträck fått henne i säng vid sju åtta tiden. Hon sover inte hela natten utan vakna cirka tre gånger. När hon nu lägger sig tidigt kan jag surfa ostört. Vad jag kolla är en annan grej. Fast jag borde kanske sova istället så jag får mer ork. Eller passa på vila när jag har avlastning. 

  
Min energiska tjej. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *