Gangnam style flashmob

Typisk höstdag. Regn och ruggigt. Men jag gillar hösten. Alltid gillat hösten. Fina färger och jag gillar regn. Det innebär möjlighet till att gå omkring med ett paraply. Idag tog jag även på gummistövlarna och begav mig till stan. Kl 13:45 befann jag och V oss på plattan och väntade med ett gäng människor på att klockan skulle bli 14:00 och någon skulle komma och starta Gangnam dansen. Jag och V verkar aldrig lära oss det där med att aldrig lämna en okej plats för att jaga en bättre plats. För det var totalt omöjligt ska jag säga er. Tillslut bestämde sig V för att klättra upp på muren utanför kulturhuset. Men jag hade problem att komma upp på grund av stövlarna och kameran. Stod istället på räcket och hoppades på att jag inte skulle halka och slå ihjäl mig.

Flashmob blev inte som jag trodde det skulle vara. Det var lite för uppenbart att det skulle hända något. Skulle varit lite coolare om det blev en överraskningsgrej och gruppen skingrades inte direkt efteråt utan gjorde om dansen. Jag klagar inte. För jag missade totalt första dansen för att jag inte såg något. Jag skriver bara det jag trodde skulle ske. Glad och nöjd i alla fall. Det var fler åskådare än dansare men dansarna var väldigt duktiga.

Försökte klippa ihop mina klipp men kvaliteten sög och tog för lång tid. Så har lagt upp det på youtube istället.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *