Fullbokad

Denna vecka har jag och Grumpy haft en hel del att göra. Fullbokat hela veckan. I måndags var vi på kalaset som nämndes i förra inlägget. Gud jag har glömt vad jag har gjort. Alla dagar har rört ihop sig. Just ja.

Tisdag: Det blev lunch i stan med min vän från Casinot. Vi åt på Kungshallen, var otroligt länge sen jag åt där. Länge sen jag var i stan överhuvudtaget. Hade tänkt stanna och gå runt men efter att bara ta sig in tröttnade jag av att gå där. Hon har bytt jobb och de har det lyxig, de har hela 2 timmars lunch! Så jag gick in till min favoritbutik. Barnbutiken. Tittade på barnvagnar och fick lite nya inspiration till saker jag vill göra när jag har ork och tid.

Onsdagen blev ännu en lunchdate med en annan vän. Sambons kompis ex. Hon är överförtjust i Grumpy och har redan hunnit träffa henne tre gånger på två veckor och spenderat över 1000 kr!!!! på henne. Vilket jag inte gilla. Känns konstigt att få saker speciellt dyra saker. (Gäller förstås inte familjemedlemmar såsom gudmor).

2015-11-06 21.17.19 Denna lilla figuren tillkom efter lunchen. Han heter Dino och han sjunger när man trycker på hans tass och hans snabel kan man spela på. En ton för varje märke. Jag kan spela blinka lilla stjärna och björnen sover på den men Grumpy är inte imponerad.

På torsdag träffade jag min kollega från programmet.  Vi skulle ses och gå till öppna förskolan i Alvik så hennes flicka och Grumpy fick leka av sig. Lär nog bli fler såna där playdates i Alvik. Det som var bra med det öppna förskolan är att det bjöd på fika! Lunch skämtade vi både två. Barnen hade kul medan vi fick äta lite.

2015-11-05 12.45.13

På vägen dit åt jag en god snodd lussebulle! Köpte lunch på vägen till Alvik. Det blev en drickyoghurt och tre frallor för 10kr. Såg att de hade börjat sälja lussebulle så tog den med. Men hon i kassan såg inte min bulle och jag brydde mig inte om att säga till av rent principskäl. Den butiken har lurat mig på massa kronor. Missvisande reklam, konstiga självmaskin som scannar samma vara två gånger. Så alltså tycker jag lugnt de kunde få bjuda mig på en lussebulle.

På fredag blev det ännu en lunchdate, denna gång med min mammagrupp. Vi tog barnen i bärsele och gick till konditori nära oss. Fyra ungar och Grumpy var den som hördes mest. Iallafall i början sen fick hon smaka på lite melon och vinddruvor och så var hon tyst. Sen somnade hon i famnen. 2015-11-06 12.10.46

Hälsotallrik. Enkelt och gott. Försöker äta lite nyttig men kontrar det med massa snacks så vet inte vart jag vill komma.

Det var min fullbokade vecka. Frågan hur jag mår och orka. Ingen aning. Jag är helt trött. Grumpy har gått tillbaka till sin gamla 0 månads fas. Mat varannan timme på natten och vart tredje timme på dagen. Jag är slutkörd. Ska försöka att inte boka upp mig på allt för mycket nästa vecka. Men samtidigt är det kul komma ut. Träffa andra vuxna, få lite motion och friskluft. Men ser framemot lite lugnare helg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *