Fredagskväll

Sista fredagskvällen i Malmö. Snart är det slut på veckan. Jag sitter nu med en påse torkade frukter och mumsar på det. Hoppas jag inte bli dålig i magen för i morgon ska jag leka fotograf med kära gudmor och hennes grisar. Grumpy somnade för typ en trettio minuter sen. Det är fredag och jag har ca en timme kvar innan det är dags för mig att lägga mig.

En rätt så innehållsfattig dag men ändå inte. Gick till biblioteket med Grumpy och pratade med min gamla kollega där. Mysigt att prata med henne. Hon har känt mig sen jag var sju år gammal och nu ser hon mig med min dotter och jag är en vuxen kvinna. Känns som jag borde göra något för henne men vet bara inte vad. Gjorde en garnboll till Grumpy på biblioteket. Älskar att pyssla med garn. Kom hem strax innan fyra och började stressa för att jag hade tänkt ta med Grumpy till D. Inte träffat henne på länge.

Åkte till D som bor nära Ribersborg där runt fem tiden. Träffade hennes sambo. Var mysigt. Grumpy blev rädd för hennes sambo. Började gråta. Hon är lite rädd för skäggiga män av nån anledning. Skit rädd för jultomten.

Kom hem runt åtta och så sitter jag här. Eller försökt natta Grumpy sen åtta något men hon vägrade sova så det blev bara ge sig och låta henne göra sitt tills hon säger till.

Inga bilder på denna datorn får bli en bild annan dag. En tråkig meningslös blogg inlägg bara för att ha något att göra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *