Fredagen den 13:e

Dagen började först lite segt.  Visste inte vad jag ville göra. Mall of Scandinavian hade öppnats kvällen innan. Jag och svägerskan hade sagt veckor innan att vi skulle dit och kolla.  Både hon och jag var sega men efter många ska vi, ska vi inte, så tog jag mig i kragen och bestämde nu åker vi. Kom fram vid tre på eftermiddagen. Mötte henne och lilla kusin där.

image

Stort och väldigt modernt. Tycker Emporia ser bättre ut.

image

M:et ändrar färg.
Vi kom när det blev lite mer liv där. Var ändå första riktiga öppningsdagen. Var tydligen kaos kvällen innan. 
Nu har det fredag och ungdomarna på väg dit. 

image

Mycket högljutt men fint. Fina ljusspel. Bra med vilostolar men väldigt olika. Ingen stol var den andra lik vid varje station.

image

Många fikställe och restauranger.
Hit kommer jag nog ofta. Slippa gå runt i stan utan vara inomhus. Det är nära pendelstationen.

image

Köpte inget.  Bara en kräm till Grumpy. 20% rabatt i de flesta butiker. Åt en crêpes för 65kr. Var hungrig. Den var inte god.  Inte som Madrid med kära syster.  Den var kall och inte nygjord utan frysta vakum packade som togs fram och värmdes. Tog en Nutella och jordgubbar. 

image

De hade matiga crêpes med.

image

Fixade äntligen ögonbrynen. 

Blev middag hos svägerskan. Åkte hem och mötes av nyheten av terrorn i Paris. Länge sen jag kände mig tårögd över en tragedi i världen men detta fick mig vilja gråta. Vid varje amning togs plattan fram för uppdatering kring attentaten. Lördags morgon slogs teven på för mer uppdatering.
Vad är det för fel på människor? Vart är vi på väg mot?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *