Första december 

Vi är inne i december månad. Detta är ytterligare ett inlägg om böcker. Ja jag har gått in i en bok period nu och det känns väldigt skönt. Något att göra på kvällarna fast jag har hundra andra saker jag vill göra samtidigt. Men det är stressfri syssla och ingen som helst prestationsångest. 

Första december boken blev Harry Potter och det fördömda barnet.  Åttonde delen i serien som utspelar sig cirka 20 efter sjunde och avslutande boken. Detta är en pjäs så det är inte som de andra böckerna i serien. 

Länge sen jag läste pjäser. Typ mer än tio år sen. Men läsa pjäser är rätt kul för då är inte mycket utskriven utan man bara måste se det framför sig. Hela scenen, ansikten och förstå de underliggande känslor som personen ha mellan repliken. I min inre såg jag Emma Watson och Co. Jo men det var en spännande och underhållande bok och det gav en bättre avslut än sista boken. Gilla att Draco fick ett typ av slut han med. Jag tyckte lite synd om honom i sista boken. 

Avslutade boken i kväll iallafall och ha nu påbörjat på en ny. Skrev en förfrågan på Facebook. Fick några bra tips. Lånade en av de, Demian av Herman Hesse tysk författare som vann nobelpriset nåt år. Han skrev Sidharta som är en utav mina favoriter.

Försökte hitta en app där jag kan göra en lista på böcker jag vill läsa innan året slut. Men hitta inte exakt en som jag vill blev istället Goodreads som är rätt bra den med. 

Det är kul att läsa. Får se hur många jag hinner med innan året slut. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *