Förorten

Igår lämnade vi Stockholm för Malmö.  Härligt att stiga på tåget och lämna Stockholm bakom oss. Vara på resande fot igen. Bara i ca 1 min kändes det jobbigt att resa igen men sen var det borta och allt blev så spännande. Dels för att det var så fint väder och för att jag hade bytt till min andra vagn. Var inte alls rädd för platsbristen på vagn 7 som vi numera alltid väljer att sitta på. Det är en riktig barnvagns vänlig vagn. Stor toalett och stor bagage utrymme. Eller det är egentligen handikapps plats därav stort utrymme. Men många föräldrar väljer  också vagnen. Igår var vi ändå få barn. I Stockholm klev det på 5 barnvagnar. Sen kom ytterligare två till. Men alla, förutom jag och en till, gick av innan Malmö.

image

Resa med Grumpy börja bli väldigt lätt. Vi förstå varandra. Hon skriker inte om hon inte är trött eller hungrig. Sen  går det relativt snabbt.

image

Barn hittar alltid något som är intressant. Knapparna vid stolen var väldigt intressant.

Vi kom fram till en solig Malmö. Det var så skönt väder. Även vid sex tiden på kvällen var det fortfarande soligt och vindstilla.  Jag och Grumpy gick ut en sväng, gungande och åkte rutschkana.

image

Finns en färgglad skepp med två rutschkana och massa rörliga figurer som hon kunde leka och pilla med. 

Kom med mer bagage än vad jag brukar. Har med mig min datorn för att kunna jobba lite med mina fotoböcker och blogga lite om Japan. Tog med mig garn för att på kvällarna sitta och virka lite. Har skapat ett konto på storytel. Hinner inte läsa så lyssna istället på böcker medan jag virka. Än så länge funkar det bra.  Kanske en recension när jag har lyssnat klart min första bok. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *