För Grumpy och fosterland

Jag hatar morgonen. Alla morgon är jobbiga efter det att Grumpy kommit till. Finns inget som heter sovmorgon numera. Ända sen hon var ca en månad så har det varit speciellt jobbiga. Min miss Grumpy har väldigt problem med magen. Jag kan ändå säga att jag har haft tur som inte ha fått en kolik Grumpy. För kolik har hon inte haft. Men problem med magen varje morgon sen hon var 1 månad

I början hörde jag redan vid 5 på morgonen hur hon krystar och krystar allt vad hon ha för att få ut prutten. Hon ålar, vänder och vrider och drar ihop sig. Hon kämpar tappert innan hon skriker ut sin smärta. Vad jag gör är då att ge henne magmassage och ammar henne. Jag har testat allt för hennes mage. Sempers magdroppar, Minifom, Windi pysventil. Ingenting funkade. Det är magkanalen som inte mognat än fick jag som svar. Blir bättre när hon är 3 månader sa man.

Visst det blev bättre. Hon har inte ont VARJE morgon numera.

Men tillräcklig för att det ska göra ont i magen och brösten över att se och höra henne lida.  Vissa morgon får det mig även att vilja slita av mig håret och springa till hotellet mittemot och checka in mig och låta Monkeyboy fixa så jag kan sova. Men det gör jag inte. Medan Grumpy krysta för kung och fosterland så håller jag mig vaken, sitter med henne, kramar och pussar henne i hopp om att det funkar.

Och sen svär och förbanna jag mig själv över hennes smärta. För nu har hon ont när jag äter saker så som två majskolvar, stark mat, eller nötter.

I morse var det inte kul. Jag orkade orkade orkade inte mer. Jag var så trött. Hon var trött. Det slutade med att hon sov på mig.

Men sen bajsade hon ner sig och det gick igenom och så fick även jag på mig. Efter det blev hon bra igen. Vi åt frukost, hon lekte medan jag dammade, vattenbadade orkidéer, tvättade kläder, plockade undan kläder och dammsugade. Allting innan klockan var 12. Finns fördel med tidiga morgnar.

Hade tänkt gå på promenad med henne men efter lunch meddelade en vän att hon tänkte kika förbi med sushi. Så slutade min långa sushipaus med sushi från Yama sushi. 2015-10-06 13.45.38

Enligt min vän så vet man att det är bra sushi om kocken är från Mongoliet. Efter mer än 1 års sushi avbrott så var dessa rätt goda. Fräscha bitar, lagom med ris, älskar seaweed sallad och bläckfisksallad. Är dock inte någon sushi expert då sushi inte är min grej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *