Fars dag

Fars dag gick smärtfritt förbi. Hade en dröm om min far natten till idag. Har drömt väldigt mycket om honom de senaste 5 månaderna i samband med Grumpys födsel. Vet inte exakt varför. Men mor som tror på det lite övernaturliga tror ju att han är nyfiken på Grumpy och vill vara här och vaka över henne och mig. Jag gillar den tanken väldigt mycket. Jag drömmer gärna om honom. Han är i drömmen precis så som jag minns honom. Ibland är Grumpy med i drömmen ibland inte. Ibland nämns hon bara.

I senaste dröm frågade jag honom hur man lagade en viss maträtt. Han berättade men så log jag sött och sa kan du inte laga till mig. Du lagar ändå bäst. Han sa att han kunde göra det innan skulle iväg till en kompis.

Mer minns jag inte. Grumpy vaknar rätt ofta på nätterna. Hon sover väldigt oroligt. Söker ofta efter bröstet och gnyr lite. Ger jag inte börja hon gråta. Precis som nyfödd. Lite söt men jag är trött jag vill sova. Jag har ju inte en man som gå upp tidigt på helgerna för att ta hand om henne så jag kan sova ut.

Idag vaknade sambon klockan 10 nåt. Jag och Grumpy gick upp och åt frukost vid 8. Diskade gårdagens disk och dammade och plockade bort leksaker innan vi bestämde oss för att nej nu borde sambon gå upp. Vid elva gick han upp och tog med sig Grumpy bort från sovrummet. Jag fick ligga kvar och vila lite. Fick nästan 45 minuters egentid innan Grumpy tröttnade på sin pappa. Hon är inte lika förtjust i att se på folk spela och kommentera spel som sin pappa.

Vid sent eftermiddag fick vi planerad besök av faster, farbror och lilla kusin. Lite senare kom även sambons kusin förbi och dennes pojkvän. Så det blev frukpajer från Frödings. Jag orkade inte baka. Tyckte liksom inte att sambon förtjänade min tid till bakning. Kanske berättar jag det nästa gång jag har egentid.

Grumpy somnade tidigt idag. Hon var väldigt trött, så pass trött att hon inte brydde sig om jag sov ihop med henne eller inte. Men jag borde sova jag med, innan hon vakna och söker efter brösten och upptäcker att den inte är där. 2015-11-07 18.27.48

Bild från igår kväll. Jag lagade kvällsmat med Grumpy i bärsele. 2015-11-07 18.28.05

Medan sambon låg och sov efter en lång spelnatt mot lördag. Mors dag borde firas lite oftare än 1 gång per år! Detta är en anledning till varför han inte förtjänar någon fars dag firande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *