Ett år senare

Grumpy fyller ett idag. Kan inte riktig förstå att jag har varit mamma i hela ett år. Jag har haft min lilla Grumpy i ett år. Gud vad tiden har gått fort. Jag minns det fortfarande som igår när jag tog pendeln till sjukhuset med min sammandragning och misstänksamma bäddning jag hade på morgonen. Sen hur jag blev inskriven just på grund av blödningen. För att kolla lite. Jag skulle gå åka hem nästa dag sa man. Men det blev värre och jag blev inskriven till förlossningen och några timmar senare kommer min Grumpy. 

Vi fira dagen med att gå till Aquarium och sen till gröna lund för lite karuseller. 
Fantastisk dag som inte riktig är Slut än.

image

image

Fina fiskar och en fisk rundtur hann vi vara med på också. 

image

Medan Grumpy sov gick vi till Blå porten och åt lunch. Mannens lunch grillad kyckling med potatis och grönsaker.

image

Min lammfärsbiffar med kokt potatis och grönsaker. .

image

Jag och Grumpy åkte karusell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *