En vecka

Förra veckan gick så fort att jag inte minns vad som har hänt och inte ha hänt. Så då ska vi se vad jag minns.

Måndag:
Min väninnas man har öppnat en matbutik i Södertälje. Så vi bestämde redan på söndagen att vi skulle åka dit och kolla butiken. Vi åkte till Södertälje med varsitt barn. Min unge var bråkigast för hon var samtidigt lite trött och hon ville inte sitta still. Hennes satt i famnen och såg sig omkring. Bebisar är så mycket lättare än små barn som kan gå och säga saker som mango, mango och babba (youtube)

Vi började först med att kika in i butiken Kokobello. De har massa ekologiska saker till barn. Mycket liten butik som var fullpackad med saker. Var ute efter en väpnarluva som jag hade sett på nätet att de hade gjord i ull som var på rea. Men det var för liten. Annars var det mesta för dyrt. Min kompis ville köpa en overall till sin bebis men hon avstod hon med. Försöker välja bra saker till Grumpy men det är svårt när det kostar så mycket.

img-20161114-wa0003På kvällen gjorde vi sushi och åt det med lax sashimi.

Tisdag minns jag ingenting utav. Förmodligen var jag och Grumpy  bara hemma och sov. Grumpy har upptäckt att det är roligt att städa. Hon vill alltid hjälpa till när jag städa. Det var kanske tisdag förra veckan som vi satte igång brandlarmet med vår dammsugare. Det var så konstigt att vi fick larmet men så här tror jag. Det tog så lång tid att dammsuga i och med att Grumpy ville hålla i den att det hann bli varmt och det gick upp rök och larmet gick. som Gud vad det tjöt. Det konstiga var att både larmet gick igång.

img-20161114-wa0008

torsdag var det 1.5 års vaccination och väga mäta testa dag. Vi var där sent på eftermiddagen och hon grät lite när sticket kom men sen var hon sig själv igen. Hon grät mer när jag drog henne bort från BVC väntrum. Hon började leka med en barnvagn när vi var där och ville inte lämna barnvagnen.

2016-11-17-15-20-07

Ett test var att stapla klossar på varandra. Det klarade hon bra.

2016-11-17-15-20-15

Hon fick även rita som ett test.

2016-11-17-15-25-05

roligt var det att se henne dra vagnen och hyssja åt dockan i vagnen. vad de kan och härma oss vuxna.

snapchat-615540011

Jag har laddat ner snapchat och en kväll lekte vi lite med fotomallarna.

2016-11-18-20-00-27

På fredag var en regnig dag. Vi skulle till mannens väninna och fira hennes födelsedag.  Är kär i hennes lampa men när hon sa priset så kissade jag nästan på mig. Men tänkte jag skulle göra min egen version av lampan och ha den i vardagsrummet.  Denna lampa kostar lika mycket som en Iphone 7 med max minne. Men tänkte försöka och blanda både skrivna texter med bilder. Blir lite personligt och roligare än en lampa från IKEA.

img-20161117-wa0012

Helgen försvann väldigt snabbt. Jag läste väldigt mycket och städade och packade. Just nu har jag packat cirka 10 kartonger och det är mesta är böcker och lite små saker. Har ännu inte börjat med köket. Medan jag packa satt mannen och spelade och Grumpy lyssnade på youtube. På kvällen byggde de koja med gardiner medan jag läste.

img-20161117-wa0014

Ser framemot börja inreda nya lägenheten och göra Grumpys rum. Jag har lite idéer där som jag vill göra. Har dessutom köpt sänghimmel som jag ska sätta upp och göra till en myshörna där vi ska sitta och läsa och leka ihop. Det ska bli ett drömland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *