En ny statusuppdatering

Jo jag har märkt att det blivit allt färre inlägg nu under februari och mars månad. Material att skriva om finns men det är tiden och orken som inte precis vill infinna sig. Jag känner mig som en ihålig ballong där luften bara långsam sippra ut och jag bara sjunker samman. Energilöst. 

Livet nu är lite som ett parishjul som bara gå runt runt runt. Jag ska sluta klaga på mitt nattarbete. Jag har liksom valt det själv. Håll ut säger jag bara. Grumpy slipper långa förskoledagar och jag ser henne varje dag. Nu kan jag dessutom spara lite till den där pensionen det tjatas om hela tiden. 

Livet just nu = energilöst, trött, samma sak dag ut och dag in. 

Jag har tänkt börja simma men har inte tagit tag i det än. 

Jag har inte läst klart en enda bok denna månad!!! 

Jag har ännu inte fått ordning på lägenheten. 

Den lovade lönen är inte godkänd än. 

Nu är jag trött


Snödroppar har börjat kika fram så våren är på väg! 

2 thoughts on “En ny statusuppdatering

    1. Jag har oftast bott på olika typer av hostel och de flesta jag bott på har haft en bokhylla med böcker som folk ha lämnat kvar. Oftast är det engelska böcker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *