Det är bra

…tror jag.
Jag är fri från uppsatsen. Allting är klart och inlämnad.
Jag är hemma. Har en kylskåp fylld med mat.
Livet är bra ibland
Men något saknas ändå.
Jag inbillar mig att inget har förändras men allting har.
Allting fortsätter att röra sig fastän jag inte är här.
Allt är förändrad och inget är detsamma.
Men jag inbillar mig att det inte är så.
Jag gör mitt bästa med att hänga med.
Jag klamrar mig desperat på det som finns kvar. Vill inte släppa taget om saker jag inte rå för. Jag inbillar mig att om jag släpper försvinner allt. Jag litar inte på att dem kommer att stanna kvar.
Undrar om jag hade varit lyckligare om jag inte var rädd eller orolig för något. Om jag inte brydde mig om något. Om jag acceptera min roll som den osynliga bevakaren. Om jag är tystare och bara nicka. Om jag inte ta plats. Om jag inte frågar något. Om jag inte finns. Kanske då kommer jag att bli lycklig över förändringar som jag inte kan rå för.
Det är något som saknas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *