den där känslan…

…Efter att ha läst en bra bok och man bara suckar av lättnad och av sorg att den är slut och allt gick rätt så ok. Ja den känslan går jag med nu. Sträcktläste de sista hundra sidorna för att allt blev så spännande och jag ville inte lägga den ifrån mig nu nu. Totalt blockerade ut ljudet av Grumpy som vill att jag ska titta hur hon lärt sig slänga kort på golvet. Åh vad duktig säger jag mekanisk när jag egentligen menar Åh måste du slänga kortspelet på golvet. Nu måste jag plocka upp 52 kort från golvet. Men min bok är för spännande för att bry mig. Jag läser ut. Och nu sitter jag här och bara försöker finna nåt ord hur jag känner mig. Finns på tungan men vet inte hur jag stavar det. 

Efter Mistborn – det sista riket av Brandon Sanderson valde jag en ny fantasy serie. Valde en norsk författare som jag har läst en del om. Korpringarna – Odinsbarn av Siri Pettersen heter boken. Jag avvaktar med att läsa fortsättningen på mistborn men kommer nog läsa de andra delarna på Korpringarna. Två delar kvar. Andra boken Röta har jag lånat. Så skönt att läsa serier som redan är klar så jag slipper vänta på nästa bok. Minns hur jag hela tiden fick vänta på nästa Harry Potter bok och sen nästa. Tur att jag kände personalen på biblioteket så jag fick alltid läsa först av alla. De visste liksom att hur jag hade väntat och att jag skulle läsa ut så snart jag kunde. 

Dags att läsa nästa bok. Röta  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *