Dans på rosor

Idag har det inte varit en dans på rosor att vara mig. Precis så som Grumpys gudmor påpekade igår så behöver barn konstant underhållning. Var ju lite lättare förut när Grumpy bara sov, åt och bajsade. Hon var vaken bara några timmar per dag totalt. Men nu sover hon om jag har tur 2 timmar per dag. Däri mellan är hon vaken och vill leka. 
Märker nu när jag är i Malmö hur dåligt jag är på leka med henne. Jag sitter ofta vid min mobil. Det ska bli en ändring på. Men idag har jag varit extra tråkig. Jag orkade ingenting. Ville bara att någon i familjen skulle ta henne så att jag kunde sova eller bara ligga och glo på taket eller mobilen. Tänkte först gå ut och ta promenad men blev inget. Jag ville bara sova fastän det var fint väder ute. Grumpy pratade och skrattade och jag fick dåligt samvete över hur trött jag var. 

image

Lillebror lekte med henne och testade hans fake glasögon på henne. 

image

Grumpy gillar sin mormor och väldigt nyfiken på allt mormor äter. 

image

Kletig i munnen efter majskrokar som hon ha en hat kärlek till. Glad i mormors famn. 

image

Ensam med mamma.  Inte lika kul.

image

Kartongen från gudmor är mer intressant. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *