Dagens middag: cannelloni med spenat och svamp

Efter att ha sett dokumentären Cowspiracy som handlar om hur boskap- och mejeriindustrin egentligen är den största miljöboven, bestämde jag mig för att införa åtminstone 1 vegetarisk dag i vecka. Att bli vegan funkar inte för mig men vi försöker äta mindre kött.

Därför blev det vegetarisk till middag. Bestämde mig för göra cannelloni med spenat och svamp när jag såg att Willys hade extra pris på lasagneplattor, och spenat. Hade dessutom en färskost som gick ut för tio dagar sen men som var oöppnad så passade perfek med cannelloni med spenat. Slängde även i championer som vi hade lite av. Följde receptet som kära syster har i sin blogg och ändrade lite efter vad jag hade hemma.  Resultatet blev en mycket god Cannelloni som även Monkeyboy tyckte om.

Miss Grumpy fick smaka lite av tomatsåsen och hon gillade den. Ser lite framemot att introducera mat till henne. Har bestämt mig för att laga det mesta istället för köpa färdiga matburkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *