Dagen innan den stora dagen

Till frukost gjorde jag bananpannkakor till Grumpy. Hon verkade inte tycka om det. Har märkt att hon inte är så jätteförtjust i banan. Tyckte att det var så sött förstår inte hur folk kan äta det med lönnsirap.

Vid lunch träffade jag en kompis och vi åkte till MOS för lite baby shopping. Fyndade en jacka som kommer att passa vinter och en hel outfit för 60kr. Annars var rätt mycket redan slut. Jag går alltid försent till alla reor. Sen är det rätt jobbigt shoppa med bebis. Köra runt vagnen och samtidigt försöka underhålla Grumpy.

Kom hem runt fyra och då var svägerskan hemma hos oss med lilla kusin. Det blev mycket skrik från både barnen och mycket spring från lilla kusin. Stackars Grumpy blev nedkörd ett par gånger. Hur högt hon än kan skrika på sin kusin är han ändå större och han kan gå medan hon bara kan sitta. Först blir hon slagen i huvudet med en pipmugg. Sen blev hon ner knockad när hon satt och lekte. Lilla kusin ville ge henne en kram och hon föll baklänges och han ovanför henne. Soffan dämpade lite av fallet som tur var men en ledsen Grumpy. Sen blev hon attackerad en gång till när vi alla var vände ryggen åt. De kommer att vara så vilda ihop när Grumpy kan gå.

Så trött jag är. Vill sova.´men samtidigt vill göra lite grejer.

Imorgon fyller jag år! I kylen ligger en tårta som brorsan och Sambon har gjort. Imorgon kommer svägerskan och svågern hit och våldgästar oss. Blev lovad en trerättersmiddag av sambon men han ville inte laga till syskonen också så svågern skulle ställa sig i köket istället. det ser jag framåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *