Bye bye New York

Igår blev det ingen uppdatering för igår var vi tvungna att packa ner allt för idag åker vi härifrån. Känner lite ångest över att behöva lämna en så underbar stad.

Igår försökte vi göra det vi hade kvar på vårt långa lista som vi ville göra och se. Vi besökte Coney Island och såg världens första berg och dalbana. Men usch vilken besvikelse hela Coney Island var. Det var som att komma till ett tivoli i getto område. Inget fint förutom stranden. Nöjesparken såg förfallen ut. Vi smakade enligt dem stans godaste Hot dog. Hade inga förväntningar men nej den var inte god. Föredrar IKEAs korvar. Testade Chilli hot dog. Amerikanarna är väl som svenskarna när det gäller ”chilli”. Smakade ingenting. Kände ingen chilli alls! Slutade med att vi lämnade stället för Manhatten istället. Från Queens till Coney Island tog hela 1 timme och 40 min och sen från Coney Island till Manhatten tog nästan 1 timme. Det var mycket tågresande igår.

Eftersom Coney Island inte var som vi hade förväntat oss och vi drog tidigare än planerat hann vi till Natural Museum of history. Vad kan sägas om den? Jag skulle inte valt den om jag fick välja igen. Jag valde den bara för att jag hade sett filmen Night at museum och det såg ut att vara bra där. Men nej inte super. Inte dåligt men jag tror Metropolitan muesum of art är nog mer min typ av museum.

Men vi hade kul ändå. Blåste och var kallt igår. Vi hann smaka sushi och vi gjorde ett besök till Magnolia Bakery igen. Förra gången tog jag en cupcake. Denna gång tog jag en tårtbit. V bestämde också sig för en bit så vi hade två bitar. Big big misstake. En bit skulle räckt gott och väl. Så nu sitter jag och han vid köksbordet och käkar tårta till frukost. Han käkar det som finns kvar av hans och jag min. Det är så sött. Men efter vi har käkat klart är det dags att lämna New York för Atlantic City. Först ett besök till Jersey Garden. En liten outlet. Jag vill shoppa mer men jag har inte mer plats i min ryggsäck. Måste köpa en ny väska om jag ska få med allt hem.

Då hörs vi när vi hörs. Inte säkert på att de andra platserna vi stannar på kommer att ha så bra internet uppkoppling som vi har på denna.

Bye bye New York. Hello Atlantic City.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *