Borta bra

Just nu håller jag inte med talspråket ”borta bra men hemma bäst”. Jag har varit hemma två dagar nu och känner mig rastlöst och uttråkad. Jag har under dessa två dagarna sovit bort morgonen och vaknat vid två tiden.

Allting är uppackat och undan lagt. Min stora 1,5 kg stora M&M påse har jag öppnat och jag har börjat arbeta mig ner till botten. Min 1.5 kg påse av tranbär väntar jag med att öppna tills jag är riktig deprimerad och behöver tröst. Mina nyinköpta kläder tittar jag lite så där nästan halvbesviken på för de påminner mig om hur trist smak jag ha på kläder. Alla bilderna är inlagda i datorn. Ska snart börja ge mig på redigeringen. Visst det finns saker jag kan göra även här hemma men jag kan lätt bli lat när jag är hemma. Jag känner mig inte tillräcklig motiverad till att göra saker och när jag väl börjat göra något tappar jag lätt fokuset och koncentrationen.

Snart börjar även skolan. Sista terminen och sen är jag klar med studierna. Det kommer att bli en riktig tuff termin känner jag på mig. Jag hoppas dock på möjligheten till en resa i höst. Förhoppningsvis tillbaks till New York. Måste kunna hoppas på det för att orka jobba och orka göra allt jag måste göra.

Hemma bra men borta bäst!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *