Böcker lästa i april

Jag har tyvärr varit dåligt på läsa under april. Jag skulle läsa fyra böcker men det blev bara två. 

Har under april läst följande: 

Kemisten av Stephanie Meyer (0,5/5) den var så dåligt att jag inte ville fortsätta. Somnade lite i början men sen tog jag tag och lyssnade klart den. Hoppade lite här och där. S som valde boken tyckte likadant. Vi kände att det skulle varit bättre bara läsa en Nora Roberts bok. Stephanie Meyer kan inte skriva. Hur Twilight blev så populärt fattar jag inte. Gud som jag störde mig på boken när jag läste den. Twilight och denna. Karaktärerna så overkliga, replikerna så mesiga, hela storyn var förutsägbar och tråkig. Nora Roberts är bättre på den här typen av böcker. Mystisk kvinna med förflutna som flyr från något, träffar den rätte under konstiga omständigheter, tillsammans flyr de från ondingarna medan de ha sex lite här och där. 

Potträning på tre dagar Är bok nr två jag läste i april. Ska inte skriva om den. För hur skriver man om en bok som ger tips på hur man potträna en unge? Så jag låter bli. 

Till maj hoppas jag att jag ska hinna läsa tre böcker. Två med bokklubb, en som jag läser ihop med S. Denna månad var det min tur att välja och jag valde Linn Ullmanns De oroliga.  

Just nu på min BookBeat app har jag dessa fyra som jag vill läsa innan sommaren slut! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *