Äventyret kan börja!

När jag och konstnären nästan var klara med c-uppsatsen bestämde vi oss för att resa till Asien ihop. Sagt och bestämd bokade vi biljetterna.
Igår började äventyret. Precis innan vi lämnade svensk mark råkade vi ut för lite ja ekonomisk problem. Jag hade tagit ansvaret för pengarna. Våra matpengar skulle in i min bankkort. Precis innan vi lyfte råkade jag spärra mitt konto med våra matpengar. Ingen transaktioner kunde göras. Sen pga problem med nätet lyckades jag spärra mitt andra kontokort. Jag satt i 16 mins telefon kö för att sen bli avkopplad. Som tur var var flyget sen. Så jag ställde mig i kö igen. För att höra det jag redan visste. De kunde inte hjälpa mig. För att göra berättelsen kort. Problemet är nästan löst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *