Autopilot mode on

Dagarna känns så långa fast vi gå upp från sängen så sent.  Grumpy lägger sig sent och vaknar därför sent. Vi går upp vid tio halv elva ibland och då vet jag inte vad jag ska äta. Om det är frukost eller lunch. Jag vill så gärna ge henne fasta mat tider men får inte in frukost när vi gå upp så sent. 

Idag åt vi havregrynsgröt med päronpure. Sen gick vi och la oss igen. Orkar inte något. Inte ens leka.  Vet inte riktig vad och hur andra mammor gör när de är hemma.  Försökte ta henne ut men orkade inte riktig. Tog en bra tid innan vi gick till Hemköp.  Regnade så jag kom hem dyngsur. Hon grät för hon hade sin vinteroverall på sig.  Var tydligen för varmt.

Lite orkeslös. Kör allting på autopilot just nu.
Är du hungrig okej mat. Trött sova. Byta blöja varje 4e timme ungefär. Vänta på bajs. Inget bajs lite päronpure till mellis. 

Ännu en likhet mellan vara mamma och vara på jobbet. Tiden för att kissa finns inte. Eller glömmer den. Ibland kan jag gå ett helt arbetspass utan att kissa. Samma gäller nu när jag är hemma. Ibland när sambo kommer hem kommer har på att jag bara kissat en gång på hela dagen. Likadant gäller vatten. Under sommaren var det lätt att komma ihåg väska men nu. Nu är det bara Grumpy som kommer ihåg väska.

Lite trött på att vara mig just nu.

image

Sötsugen som bara den. 
Ikväll blir det grillad kyckling. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *