Att leka modell

Det är inte lätt för såna som mig att leka modell. Såna som mig som inte gillar sin kropp, och inte ha fler än tre olika ansiktuttryck. Ledsen, glad och fundersamt. Så stå framför kameran och leka modell är inte min grej. Men ibland gör jag det, för ibland är det kul och jag gillar den där känslan av att se en bra bild på mig och tänka men jag ser ju inte så hemsk ut. Känslan av stolthet och att vara vackert.

Idag bestämde sig jag och Jessica för en fotodag. Vi tog på oss något somrigt och gick ut. Ett ord som beskrev dagens känsla. Kallt! Men det gick och det var kul. Det är inte lätt vara modell. Behöva stå där och tänka ut alla möjliga poser och samtidigt försöka ignorera kylan.  Kände mig tafatt och fantasilöst. Men min partner var hur bra som helst. Så nu precis innan läggdags tittade jag igenom våra bilder.

Modell: Vackra Jessica

Avslutade dagen med att hälla vatten över mig själv. Inte för att det var skönt då det var iskallt. Utan ibland måste man offra sig för konstens skull.

2 thoughts on “Att leka modell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *