Ärligt talat så…

…trodde jag inte bebisperioden skulle vara så krävande. Jag förväntade mig inte nån dans på rosor eller något sånt. Jag visste att det skulle krävas en del men jag trodde det skulle vara lite lättare. De säger ju barn sover mycket. De vakna en del under natten för mat det visste jag men de skulle sova sa de till mig. Grumpy sover inte. Hon är ingen svår bebis men hon är inte lätt. Speciellt inte det med sömn. Jag är så trött så trött. I natt sov jag knappt tre timmars sammanhängande. 

Jag läste en tråd i en föräldrarforum om sluta amma. Nån skrev att man kunde smörja citron på brösten. Lätt kul så jag testade på dagen. Grumpy kom och ville amma. Hon smakade och blev äcklad!! Trodde jag inte. Citron är ju gott. Slutade iallafall med att hon inte ville ha bröst. Tänkte lika bra. Då försöker vi sluta då. Hon var ledsen hela natten. Fick henne att sova runt ett på natten. Hon sov till fyra vaknade och var ledsen av nån mardröm. Jag försökte trösta men ack inte lätt. Hon gnällgrät och var så trött men var samtidigt lättväckt. Jag fick inte lägga ner henne. Vilken natt. Tog en timme att söva ner henne helt. Drömde om mat och skulle precis få min nudelsoppa när Grumpy grät igen. Vi gick upp åtta. Jag känner mig som en levande död. 


Sitter och dricker öl. Gratis prov från Mathem. 


Gick till Öppna förskolan och lät henne leka sig så trött att jag kunde åka ut till stan och köpa min mobilskal och tandkräm. Jag trycker ut varenda droppe på den gamle medan mannen använder Grumpys tandkräm som bara smaka socker. Åkte till nya lägenheten och tog en promenad.

Precis bakom lägenheten har vi sjön. En lekplats med grill möjligheter. Väldigt väldigt nära oss. 

Gamla ägaren lämnade kvar grillen så vi kan grilla. Ha en liten rabatt där vi ska plantera vår hallonbuske. Förra ägaren hade rosor så jag kommer att ha rosor till sommar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *