Andra natten…

…utan amning har gått lite lite lite bättre. Läggningen gick lättare igår kväll än måndagsnatt. Hon somnade runt midnatt. Men under natten vaknade hon ett par gånger. Gnällde lite men jag fick henne somna bara genom att buffa lite på rumpan. Jag räknade inte hur många gånger det skedde men minns att jag tänkte att jag kanske skulle göra så hela natten. Men jag somnade. Sen vaknade av att hon grät. Lite tyst först men blev värre och jag lyfte snabbt upp henne och försökte lugna henne. Gick då inte. Klockan var fem. Hon grät häftigare och längre idag än igår. För varje minut, som gick och jag inte kunde trösta, kände jag mig som världens sämsta mamma. Jag ville ge upp och ge henne brösten. Men hon vill inte ha längre och nu har jag kommit en bra bit. Bara att hålla ut sa jag till mig själv. 

Vi sov inte mycket mer efter fem. Nån minut här och där men aldrig längre än tjugo minuter. Vid åtta bestämde jag mig för att det var dags att gå upp. Vi åt frukost vid diskbänken. Sen klädde vi på oss och gick till öppna förskolan. Jag anmälde oss igår till att baka pepparkakor. 

Jag känner mig så sliten så sliten. Hon var iallafall på bra humör.

Baka baka liten kaka. Första gången vi bakade pepparkakor. 

Gjorde mest hästar. Hon kände igen hästformen. Hästen med sprickor på magen ha Grumpy gjort. Hon gjorde fler men hon tog alltid sönder dem. Egengjord pepparkaksdeg är så mycket godare än de färdiggjorda degen och pepparkakor i burk. Vi sitter på golvet och äter pepparkakor och drack mjölk. Väldigt mysigt. Gjorde två med kristyr som jag åt. Fin med kristyr men inte alls gott. 

Hoppas jag får sova mer i natt. Heja mig. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *