Alla rosornas dag

Förra veckan avslutades med alla hjärtans dag. Den bjöd på en fin brunch med min kära vän från gymnasiet JY. Blev bjuden på pannkakor och scones. Länge sen jag åt scones och fick en så fint uppdukad frukost. Frukost numera är snabbt och kladdigt.

image

Men denna var färgglatt.

image

På kvällen pratade jag om min utbildning och yrkesval med en gammal kollegas dotter som funderar på gå samma väg. Älskar mitt jobb men fick mig en funderare. Det är tungt, krävande och ansvarsfullt. Lönen suger och arbetsgivare ta en för givet. Vill jag vara kvar tills pensionen? Vad kommer jag tänka när ryggen är paj? Vet inte. Får hoppas inte ryggen paja.

Fick en länk av min apa som jag skulle kolla på. Hittade denna

image

Han är fin han. Inte som andra. Inga blommor eller fina middagar och överraskningar men han finns där och heja på mig. Och så ibland från ingenstans får jag en fin dikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *