Aja Aja Fighting

Igår anmälde jag mig till Stockholm halvmaraton 2013. Det känns så overkligt. Jag ska springa 21 km! Jag som brukar avskyr träning och gympalektionerna ska nu börja hårdträna. Började idag med att springa 2 km. När jag kom i mål (porten) efter 2 km kände jag mig rätt så slut. Oh no what have i done var min första tanke. Men det är ett år kvar. Som Rain säger i serien Full house ”Aja Aja Fighting”. Jag ska komma i mål även om jag ska behöva krympa in där.

Det kommer att vara mycket Fighting framöver. Kämpar fortfarande med C-uppsatsen. Som tur är har jag en rätt bra skrivpartner. Känns så konstigt att vi har gått i samma klass i snart tre år men aldrig haft en längre konversation än hej och läget. Får mig att undra hur många potentiella vänner jag kan ha missat för att jag inte ha sagt mer än hej och läget till. En utav mina bästa vänner träffade jag för första gången när jag var 16 men vi pratade aldrig på riktig förrän vi var 20. Antar väl att vissa människor är vi inte redo för just då. Men bättre sent än aldrig.

Aja Aja Fighting säger jag bara till träning och c-uppsats och allting annat som är småkul i livet.

5 thoughts on “Aja Aja Fighting

  1. heheeh 2km är ju en början =) vi får se till att gå ut och springa tillsammans! Imorgon blir det 5km med morsan och sprang 6km i tisdags… fortfarande träningsvärk från tisdags hehe… och på lördag är det lopp!!!! =) heja heja heja på mig 😉

  2. Du är en inspirationskälla! Önskar att jag också kunde bestämma mig tvärt för att springa halvmara! Jag får se om jag kan göra det nästa år… hade varit så kul att göra det tillsammans med dig!!!

    1. Det kan du. bara säga nu ska jag springa. Du har dessutom bättre chans än mig att komma i mål. så mycket som du springer. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *