9 november 

Kaos, oro, sorgens dag. Donald Trump vann presidentvalet i USA. Slog Hillary Clinton med stor maginal. Är inte politisk insatt men följt valet har jag gjort lite. Försökte titta på valvakan. Höll mig uppe till 1 något. Sen vid 6 vaknade jag igen för att kolla hur det såg ut. Då hade han vunnit Florida. Det såg mörk ut. Blev deprimerande bilder när jag vaknade en timme senare och möts av hans bilder vart jag än kollade. Status på Facebook, bilder på instagram, blogginlägg. Ja ingen var glada. Clinton gick hem ingen förlusttal. Ja det var tråkig dag. Men jag tänkte. Om han kan bli president kanske jag kan bli påve en vacker dag.

Ute var det snökaos. Tog en timme för mannen att ta sig till jobbet som idag skulle vara inne i stan. Bussar körde fast. Stopp överallt. Alla bussar ställdes tydligen in.

Jul känslan börja infinna sig. Granen nere på torget kom upp igår kväll. Om ca 2 veckor är det första advent.

efter en seg morgon bestämde jag mig tillslut att ta ut Grumpy och åka lite pulka. Mötte mannen som fick gå tidigare idag. Så vi hade en fin eftermiddag ihop.

vi byggde varsin snögubbe. Den lille är min. Jag gav den bröst så en gumma byggde jag och Grumpy hjälpte mig fylla med snö. Mannen gjorde en superman… trodde jag iallafall.  Men det visade sig vara mig han avbildade.

Slängde oss i snön och gjorde familjänglar. Tappade min mössa som jag precis hade köpt. Sorgligt… För nu har jag ingen mössa.

våra fina snöänglar

försökte hitta mössan som var offwhite men hittade inte så begav oss hem för att fixa middag. Skulle svänga förbi affären för lite ingredienser. Men där höll de på att stänga kl var 17. Detta pga personalbrist. Var svårt för de att ta sig fram till jobbet. Tyckte så synd om hon som försökte låsa men folk bara slank in i butiken ändå.

Vilken dag alltså. Men vi hade kul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *