5 månader + 1 dag

Vid den här tiden för exakt 5 månader och 1 dag sen satt jag i ett litet rum med sambon och beundrade våran lilla Grumpy. Hon låg sov så söt i sin lilla bäddade låda på BB hotellet. Jag kunde inte låta bli att titta på henne. Sambon tyckte jag skulle sova då vi både hade fått väldigt lite sömn men jag ville bara sitta och titta på henne. Kan inte riktig fatta att hon idag är månader, att tiden har gått så snabbt.

Fastän jag saknar jobbet och vill tillbaka snart så ser jag inte framemot den dagen då jag faktiskt ska tillbaka dit. Jag kan inte tänka mig lämna henne på förskola och låta någon annan ta hand om henne. Om jag ändå kunde ta henne till jobbet. Om jag ändå hade ett jobb där det funkar att ha ett barn nära. Tills dess är det att njuta av dagarna även fast den ena dagen är väldigt lik den andra och vissa dagar kan vara väldigt tråkiga.

2015-10-22 11.35.42

Precis innan 5 månaders vaccinationen. En glad och pigg Grumpy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *