4 dagar kvar….

…till den stora flygdagen. Vs hemlängtan är så stor att den har smittat av sig lite. Eller jag har inte hemlängtan. Det handlar kanske mer om att jag orkar inte vara här. Jag orkar inte vara med släkten och mor dygnet runt. Jag orkar inte hänga med de ut och shoppa. Jag orkar inte översätta, läsa och förklara myndighetsbrev. De är snälla, de vill väl. Men de glömmer att vi har klarat oss väl tidigare. De glömmer att vi inte är barn. Jag vill bara att det ska vara jag och V. Vi bestämmer när vi vill äta, när vi ska duscha, vart vi vill gå och när vi vill hem.
Min gräns med hur länge jag kan orka med alla har nåtts. Nu orkar
jag inte mer. Så antingen åka hem eller bort härifrån.
4 dagar kvar till den stora flygdagen.
Jag ser lite framemot det…

image

Glada tankar fram tills dess.

One thought on “4 dagar kvar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *