22000 steg

Ligger nu förkyld och hör hur Grumpy står och leker. Morgonpigg som bara den och gapig. Jag har ont i halsen, är trött, täppt i näsan och det klia så fruktansvärt inuti mitt öra. Livet är inte topp just nu. Men som tur är klockan bara åtta på morgonen. Kanske bli bättre snart.

Igår var verkligen en fin fredag. Solen sken och det var varm i solen men sval och skön i skuggan. Nästan lite kallt.  Träffade W och hennes lilla E. Blev faktiskt väldigt förvånad när jag fick sms på torsdagskvällen om när vi skulle ses. Vi pratade om det sist vi sågs men trodde bara det var prat.
Vi sågs då vid Rocent och gick till Triangel. Köpte lunch på Nois och satte oss på en lekplats och åt vår lunch ihop med barnen. 

image
Som i filmer där Buddha sitter i mitten på en lutosblomma.

Vi tog sedan en promenad till Pildammaparken och gick runt.

image

image
Så vackert här. Skulle velat ha vigsel här om jag hade haft en.

Efteråt gick vi till Leos Lekland och lät barnen leka. Aldrig varit på sånt. Inte haft nån att gå med. Grumpy tyckte också det var kul. Hon ville inte ta på sig och gå hem. Surade en bra bit innan hon somnade.

image
Söta E och min lilla Grumpy.

image

image
Happy Grumpy happy me

Vi skildes åt på leklandet. Blev en promenad hem för mig.  Var så fint väder och jag hade kraft kvar så varför inte tänkte jag. Sparade dessutom 20 kr på buss biljett genom att gå hem. Enligt min app gick jag igår över 22000 steg och brände nästan 1000kcal. Inte illa. Åt glass på kvällen så fick nog tillbaka allt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *