2015

Det har varit ett händelserikt år för mig. Jag har gråtit, skrikit, och jag har skrattat. Jag har har haft dagar där jag bara vill försvinna och jag har haft dagar jag bara vill sjunga av glädje och skratta.

En summering av året.
År 2015 började dåligt. Svägerskan och kusinen bodde hos oss och ingen visste för hur länge och när de skulle flytta. Det var både roligt och tråkig. Man vill ju oftast ha sin egen lägenhet för sig själv. Det tärde mycket på psyket. Men det löste sig när dem bestämde sig för att flytta hem igen i slutet av mars månad.

Jag blev gravid i september år 2014. Största händelsen i mitt liv. Största glädjen även fast den kom mitt i sorgens stund. Vilket gjorde att jag (fortfarande gör/känner) kände att jag förlorade lite av min graviditet. Jag saknade prata högt med sambon om barnet, göra saker som fota magen, läsa saga för min mage eller vad man nu gör i början av sin första graviditet. Jag kände mig först att jag var gravid under april månad och då blev det brått med att fixa grejer. Sen hände det…

Grumpy kom till världen! Sommaren var omvälvande. Mycket som förändrades. Kärleken, synen på världen, prioriteringarna. Inget skulle någonsin bli sig lik.

Karriären frös till. Jag jobbade på samma avdelning tills jag gick på havandskapsledighet.

Jag blev god vän med svågerns flickvän sommaren 2014. Vänskapen fortsatte fram till Grumpy kom och jag förlorade en vän. Lite sorglig men med tanke på vad jag har fått är det värt det. Jag fick dessutom bättre kontakt med svägerskan. Alltid något.

Så jag säger hejdå till 2015 med lite sorg i brösten. Hoppas på bra dagar under 2016.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *